Kategorier
Days of my life

Busmys, modell-jobb och mammaliv

Vi har haft en så go dag jag och ljuset i mitt liv. Läst en massa böcker, skrattat och lekt med pälsbarnen. Jag har lyckats klämma in lite städning och konmarie-utresning vilket känns toppen. Fick ett underbart samtal i förmiddags och.. Eller ja, egentligen fick jag två. Men ett speciellt bra. Ibland är det de små sakerna i livet som skiner starkast.

Som häromdagen då jag blev ansiktet utåt i en reklamkampanj på Vegofy. Så kul. Blev varse detta när det dök upp i flödet. Bilden är från en session för Do No Harm Apperal som jag, och delvis Bess 😉 , medverkade i 2019.

Har tänkt att bädda om i flera dagar men skjutit det framför mig.. Haha. De där vardagssysslorna som inte ”måste” göras ni vet.. De kan man liksom vänta lite med. Jag är dessutom så upptagen med busmys med Bess att jag ibland tappar lite tid de dagar jag ej jobbar nu under rådande samhällskris. Idag hann dock Bess ej till pottan idag så nu gav ödet mig lite fart med ombildningen så att säga. Men vet ni.. Inte ens det stör mig. Det är de vardagliga sakerna jag älskar mest.

På lördag skall Bess spendera 8 h o-övervakat med sin pappa för första gången ever. Egentligen skall umgänget ske stegrande men då Bess varit sjuk så hamnade vi lite off på schemat. Har frågat försökt samtala med pappan via mail att lägga upp det så att det blir stegrande men han svarar inte ens så nu får inte domaren som hon ville där heller. Det känns ibland som att Bess bästa inte ens finns med i bilden för honom vilket är otroligt ledsamt. Med tanke på hur hon skrek vid förra umgänget är hon ju helt klart inte redo för så lång tid med honom. Men jag kan inte tvinga honom att samarbete för hennes bästa. Han vill uppenbarligen inte.

Bess somnade lite tidigare nu denna kväll så jag har passat på mysa ner mig i sängen med laptopen i knät. På Tv:n rullar en dokumentär om hemlösa. Jag önskar så att jag kunde hjälpa fler människor. Det gör ont i mig att se hur mycket lidande som finns i världen. Men det är ett steg i taget som gäller. Just nu hjälper jag våldsutsatta kvinnor och barn i små små steg. Det är iallafall något.

När dokumentären är klar ska jag hänga tvätt, diska, duscha, plugga och förbereda inför jobbet imorgon… Ensamstående på heltid. Aldrig ledig. Älskar det.. För jag älskar henne. Över allt. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *