Kategorier
Days of my life

Dag två och tillbakablick på Miss World

Det är lunch men aptiten tycks jag tappat. Istället står kodning på menyn. Har sammanställt bevisning åt en våldsutsatt kvinna. Hört hennes inspelningar och strukturerat material. Det gör ont i mig. Ont att samhället är så jävla skevt. Att våldsutsatta kvinnor och barn fortsätts utsättas av myndigheters inkompetens. Skrämmande!

Umgänget i morse jag började med att -han- knackade på rutan på min bil. Han menade att han haft kontakt med Socialtjänsten dagen innan och att umgängesstödet sagt att överlämning ska ske utan övervakaren. Jag kommer följa tingsrättens dom. Inget annat. Till slut kom chefen ut med nån annan.. Trots att Nykvarns Socialtjänst sagt att det går emot min dotters bästa att hon utsätts för nya personer under umgänget så byter de alltså ut igen. Det ”nya” umgängesstödet hade dessutom bytts ut under umgängestiden efteråt för när jag kom tillbaka för upphämtning av min älskade dotter efteråt var det en annan person. Så ologiskt och helt emot vad Socialtjänsten i Nykvarn själva anser är bäst. Ringde dessutom den vanliga övervakaren efter lämning som berättade att hon aldrig sagt att överlämning skulle ske utan umgängesstöd.. Tur för mig att jag alltid följer lagen och ej låter mig luras.

I övrigt så är detta mitt andra inlägg på bloggen. Gårdagens inlägg resulterade i ett hundratal träffar vilket var kul eftersom det var mitt första inlägg efter att vi kommit hem från skyddat. Galet. Tiden har verkligen sprungit iväg! Bess är 2,5 år! Min lilla ängel. <3 Jag får till och med ha vänner nu! Att bara reflektera över det lilla faktum att jag pratade med en VÄN i telefon idag känns som något jag för ett par år sedan skulle sett som helt orimligt. Är så glad för att jag har henne föresten. Kanske läser hon detta och tar till sig av det.. Hon är dock lite trög på att ta komplimanger så det är inte säkert.. 😉 <3

Har föresten börjat koda om hemsidan här så den blir med överskådlig och sammanfattad. Saker jag gjort, jobb jag haft.. TV, Radio, modelljobb mm. Kul att ha det mer överskådligt även för mig. Dessutom blir det ju lite av ett CV nu när saker börjat rulla på igen. 😉 Bilden ovan är ur tidningen då en artikel om mig med intervju publicerade i samband med att jag var med i Miss world Sverige. Kul att se tillbaka på saker.

Är sämst på att godkänna kommentarer vilket jag tror många märkte igår. 😛 Men jag läser allt ni skriver ska ni veta. Gillar ni det ni ser/läser så gilla och dela gärna. Kan lova att det kommer bli mer öppet här så fort jag vant mig vid författarformen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *