Kategorier
Days of my life

Lättheten är bara strössel

Det är friskare i luften den rådande samhällskrisen till trots. Iallafall här hemma hos mig och Bess. Jag har tidigare gjort större utrensningar vilket gör att det även nu, när det mest är kläder som skall iväg till ett av de boenden för kvinnor och barn som flyr för sina liv från våldsamma så kallade män som jag skänker till, så gör det enorm skillnad här hemma. Vet ej om jag är ensam om att känna mig lägger rent fysiskt bara genom att rensa ut hemma? Kanske är det så. Jag är iallafall så tacksam att jag, och även Bess, kan hjälpa dem som behöver det. Det är egentligen det viktigaste. Lättheten är bara strössel på den mjölkfria glassen. <3

Vi får se nu när allt kan hämtas. Pga rådande samhällskris är det ej bara jag och Bess som sitter isolerade pga symptom. Men det gör ingenting. Bara att alla leksaker och kläder får invänta avhämtning utanför huset gör enorm skillnad här inne. Det får ta den tid det tar. Huvudsaken är att hjälpen är på väg till de som behöver den. Att någon gör något, agerar, för dem som behöver hjälp. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *