Kategorier
Days of my life

Nytt jobb, ta på sig byxor och andra bullar

Idag skrev jag på anställningsavtal för ett nytt jobb. Så kul. 🙂 Mer om det kan ni läsa på min Facebook. Som om inte det vore nog så var en väldigt fin vän här med bullar till mig och min bror. Några ”vanliga” bullar var det heller inte. Nej, här var det andra bullar som gällde. Djurvänliga sådana. 😀 Veganska bullar som bakats helt på eget bevåg och för egen hand. Själv kan jag knappt baka chokladbollar. Jag har liksom inget tålamod. Pessar oftast ut smeten och äter den som den är. Bess är bättre där. Hon gör ju hela processen kul. Att baka helt ensam är inte så kul… Att laga mat är inte kul alls heller om du frågar mig. Jag gör det likförbaskat men det kommer aldrig bli någon kock av mig.

Har mottagit en del grejor till akutboendena nu som jag hjälper med IT-forensiksa kunskaper vid behov. Så underbart att kunna göra skillnad för våldsutsatta kvinnor och barn i nöd. 🙂 Har alltid varit min grej att hjälpa. Kommer ihåg mitt första projekt för att hjälpa hemlösa som jag jobbade med i Södertälje för en herrans massa år sedan. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. 🙂 Förra året bjöd jag in våldsutsatta kvinnor och barn till att fira jul här i en sfär fri från psykisk och fysiskt våld. I år kommer det se annorlunda ut men det återkommer jag med mer om när det närmar sig. 🙂

I övrigt har det stått grafiskt arbete på agendan idag för min nya arbetsgivare. Älskar det. Det är verkligen bland de bästa människorna i världen jag nu har chans att jobba och det är så kul att få vara en del av deras gemenskap om så även bara under begränsad tid.

Bess tog förövrigt på sig ett par tighta byxor helt själv idag! Är så galet stolt över både henne och mig. Henne för att hon är världens bästa och mig för att jag klarar allt så sjukt bra trots de yttre påfrestningarna som varit och är. Moderskapet kommer som vanligt först och det märkt på gose-råttans utvecklingskurva. ❤️ 🙂

Förmågan att fokusera på det positiva är viktigt även om det ibland är svårt. Det kan vara viktigt att påminna sig om ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *