Kategorier
Days of my life

Swift och efter karantän

Första dagen avklarad! Puh! Jobb och kurs i programmering. Så skönt att ha starten på veckan avklarad. Det känns lite konstigt att vara tillbaka på banan och att det gick så galant efter att ha tvingats vara i karantän en stund som jag och Bess varit. Men det gick över förväntan vill jag lova.

Jag är trött och Bess är lite små-seg efter en hel dag av bus på förskolan. Lämningen gick precis lika bra som alltid. Hon bara går till pedagogerna och säger hejdå. Skönt. Barn är verkligen så tydliga med när de känner sig trygga. Ärlighet rakt igenom. <3

Imorgon är vi lediga tillsammans jag och buset. Förutom att hon ska på umgänge 2 timmar vill säga.. Överlämning och hämtning blir det i Mariefred som vanligt. ”Han” vill inte det. Han vill lämna henne på förskolan fastän hon ska vara ledig med mig. Att ens försöka förstå logiken känns likväl för tidskrävande som orealistiskt. Aja. Domen ska följas och jag hoppas bara hon får en så bra stund som möjligt med honom iallafall. Bess förtjänar bara goda stunder och att hon känner sig trygg och har kul är av högsta prioritet för mig. <3

Programmeringskursen var hur kul som helst. SÅ spännande att lära sig lite andra grunder i olika språk. Bland annat så ska vi även gå igenom Swift vilket är helt nytt för mig. 🙂 Kul!

Men nu ska det lagas mat, tvättas, plockas diskmaskin, torkas golv, dammas och busa med världens bästa Bess innan det är dags att krypa till kojs. Nej, att vara ensamstående på heltid innebär inte att man har tid för så mycket av sina egna intressen.. Men! Jag älskar det. Så länge hon mår bra mår jag bra. Knottet! <3 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *