Traffic
  • 199
  • 385

Besökare sedan 22/10-2020

Total förbannad brist

Det är så lustigt egentligen. Jag har en gåva när det kommer till att förvalta min tid med yttersta resultat. Det har jag alltid haft. När jag var gravid pluggade jag 150% och jobbade 100% i en period tex. Som heltidsensamstående flyttande mellan skyddsboenden så pluggade jag och lyckades fullfölja min informationssäkerhetsutbildning men högsta betyg i samtliga blogg. Just nu är jag dock väldigt trött. Kanske för att jag varit sjuk en längre tid.. Men även för att det just nu råder en total förbannad brist på möjlighet att lyckas få allt gjort.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Roger
Roger
1 year ago

Men du duger som du är!