Kategorier
Days of my life

Tvätta gris på lunchen

I handen hölls en skopa med kornkross innan jag utrustad med tops och våtservetter begav mig ut i trädgården för att ge min älskade Helmer en spabehandling. Tvätta ansiktet, öronen och extra kli på kroppen. Så mysigt och alltför länge sedan. Bilden ovan är inte ny men den glada känslan är densamma. Han har ett sätt att le den här killen och att snackar en hel del också. Djur upplever glädje precis som vi människor. Hundar, grisar, kossor och katter. Art spelar ingen roll. För mig blev det ingen direkt lunch att tala om. Istället kastade jag i mig en skål med cornflakes med havredryck. Glädje kanske inte är mättande men det gör underverk för själen att kunna göra någon glad. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *